MLA Fixings

MLA Fixing is jouw specialist voor het stevig en veilig bevestigen van isolatiematerialen en draagstructuren aan gevels. Wij zijn de exclusieve verdeler van de isolatiepluggen van Wkręt-met. In combinatie met onze zelfgeproduceerde aanbod spouwankers bieden wij met ons Dualfix-systeem een totaaloplossing voor steenbouw en houtbouw.

Ook voor de prefab/beton industrie produceren wij draadproducten op maat in RVS 304 /RVS 316.  Alle 2D – en 3D ontwerpen behoren tot onze mogelijkheden vanaf 2.0 mm tot 8.0 mm.

Met MLA Fixing kies je voor een veilige en kwalitatieve geveloplossing. Al onze producten zijn ETA-gekeurd en/of CE-gemarkeerd. Onze spouwankers met een diameter van 4.3 mm in verzinkte Durable uitvoering  kunnen een grotere draaglast aan en zorgen zo voor een stevigere plaatsing. Onze isolatiepluggen zijn zo ontworpen dat ze  een zekere spouwverankering garanderen in combinatie met Dualfix spouwankers .

Bekijk hier enkele van onze referenties.

Minstens even belangrijk als onze producten is ons advies. We bieden ondersteuning aan architecten voor hun berekeningen en aan aannemers voor de plaatsing. Via demonstraties tonen we de grote mogelijkheden en voordelen van onze gevelbevestigingen. Tijdens werfbezoeken controleren we de juiste toepassingen van onze producten .

Verneem je graag meer over ons bedrijf en geveloplossingen? Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek.