Onze merken

MLA Fixings Dualfix

De Dualfix isolatiepluggen met Durable verzinkte of RVS spouwankers zijn een CE-gecertificeerd spouwverankeringssysteem volgens NEN845-5 NEN846-6. De Dualfix Duarable verzinkt spouwankers hebben een draaddikte van 4.3 mm, de RVS Inox aisi304 ankers een draaddikte van 4.1mm . Alle Dualfix spouwankers hebben een slagdraad van 70mm wat zorgt voor een solide, betrouwbare verankering.

 

Wkręt-met

MLA Fixings is de exclusieve Belgische verdeler van de isolatiepluggen voor façadebouw van Wkręt-Met. Met een team van +-900 werknemers is     Wkręt-Met een van de grootste Europese producenten van bevestigingssystemen. De firma bestaat 25 jaar en werd uitgeroepen tot Construction Company of the Year 2016 tijdens het Builder Awards Gala. Alle producten van Wkręt-Met zijn ETA en/of CE gecertificeerd.

Meer weten over Wkręt-Met?  Bezoek hun website.

Rogger

De Zwitserse firma Rogger heeft zich gespecialiseerd in afstandsschroeven voor de gevelbouw, zowel voor hout als aluminium.  Zoals van Zwitsers verwacht mag worden, kenmerkt hun RSD afstandsschroef, die je ook in het aanbod van MLA Fixings vindt, zich door een onberispelijke kwaliteit.

Meer weten over Rogger?  Bezoek hun website.